Het coronavirus beheerst het leven op dit moment. Het RIVM en dus Mark Rutte geeft ons richtlijnen om na te leven. In de afgelopen dagen sturen bedrijven mij een mail waarin staat hoe ze met het coronavirus omgaan. Regelmatig lees ik dezelfde soort teksten. Zelf houd ik niet van herhaling, dus ik voel de behoefte om te beschrijven hoe ik er als mens mee omga:

  1. Ik geef geen hand, behalve Fleur (mijn vrouw), Yara en Ole (mijn twee kinderen);
  2. We brengen Yara en Ole niet naar de opvang;
  3. We eten en leven nog gezonder dan we al deden;
  4. We doen nog meer samen dan voor de corona uitbraak: ik ben vervangend gymleraar Christiaan (zo heet de gymleraar van Yara), Fleur geeft creatieve opdrachten en we koken met z’n allen.
  5. Oja, en mijn praktijk is open! Aan hygiëne doen we bijna niets extra, behalve het ontsmetten van plekken die aangeraakt worden. De hygiëne was al dik voor elkaar!
  6. Iedereen mag van mij verwachten dat ik dezelfde duidelijkheid, stabiliteit en gevoeligheid toon als altijd. En dat ik nog gezonder ben dan voorheen. Mocht ik onverhoopt toch corona krijgen, breng ik iedereen tijdig op de hoogte.
  7. In 2010 ben ik begonnen met het vak haptotherapeut. In dit hele mooie vak begeleid ik dagelijks mensen naar een minder angst (cq. spanning) aangestuurd leven. En dit zal ik altijd blijven doen; coronavirus of niet.

Voor verdere vragen, opmerkingen of wat dan ook. Direct contact kan altijd: 06-27096166 of via de contactpagina.