Wat is kenmerkend aan mijn werkwijze? Ik maak gevoel(ens) zo concreet mogelijk. Als we samenwerken zul je merken dat alles wat met gevoel te maken heeft niet zo ingewikkeld is als het soms lijkt.

Intake

Een eerste sessie bestaat uit een kennismaking met een intake. Ook doen we al een aanraakoefening op de behandelbank om je kennis te laten maken met de haptonomie. Aan het einde van de sessie kijken we of we gaan samenwerken en besluiten we na hoeveel behandelingen we gaan evalueren. Bij een samenwerking zullen we aan de hand van je hulpvraag een behandelplan maken.

Vervolg

De eerste drie sessies staan in het teken van wat je met voelen kunt doen, de invloed die de omgeving op jou heeft en wat je in de interactie met anderen voelt, denkt en doet. In vervolgsessies gaan we dieper op je hulpvraag in. Dit doen we door middel van gesprekken, aanraken op de behandelbank en ervaringsoefeningen.

Stijl

Mijn stijl is dus concreet en ik belicht altijd de mogelijkheden die je hebt of kunt creëren. Door mijn ervaring en achtergrond kijk ik zowel naar bewegingen binnen het gezin, het dagelijks leven en ook op het werk. Ik word in mijn werkwijze ervaren als iemand die kansen ziet, humor heeft en mensen in beweging zet.