Tarieven haptotherapie & Topsportbegeleiding

 

Particulier

De tarieven voor haptotherapie en topsportbegeleiding zijn per 1 januari 2023 € 90,- (incl. BTW) per sessie. Een behandeling duurt ongeveer vijftig minuten. Je krijgt de factuur altijd na de behandeling via e-mail toegestuurd.

Het tarief voor een sessie duobegeleiding (bv. relatietherapie) is per 1 januari 2023 € 105,- (incl. BTW) per sessie. Een sessie duurt circa vijftig minuten.

Voor een sessie kinderhaptotherapie is per 1 januari 2023 € 105,- (incl. BTW) per sessie. Een sessie duurt circa vijftig minuten.

Het tarief voor supervisie is € 120,- (incl. BTW) voor een sessie van circa een uur.

Bedrijven

Het tarief voor een sessie van circa vijftig minuten is € 115,- (excl. BTW).

> Als ondernemer

Coachtrajecten (op basis van haptonomie) zijn voor ondernemers aftrekbaar.

> Voor je werkgever

Werkgevers faciliteren steeds vaker haptotherapie trajecten bijvoorbeeld in het kader van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie. Wanneer je dit wenst stuur ik de benodigde documenten naar je werkgever.

 

Vergoeding

Ik ben (een contractvrije) haptotherapeut en biedt haptotherapie en topsportbegeleiding aan onafhankelijk van verzekeraars. Om de volgende redenen geef ik de voorkeur om volgens deze manier te werken:

  • Samen met de cliënt wil ik een op maat gemaakte therapie/begeleiding bepalen. Zonder inmenging van derden;
  • Zorgverzekeraars bepalen meer en meer wat er in de therapie dient te gebeuren. Vooral gedreven door financiële motieven en niet ten behoeve van de cliënt.

Om sessies bij mij te volgen ben je bereid te investeren in jezelf en niet afhankelijk van de vergoeding van een zorgverzekeraar.

 

Afspraak verzetten

Een afspraak verzetten is geen probleem. Wil je een gemaakte afspraak verschuiven? Geef het aan mij door tenminste 24 uur van te voren. Voor een niet nagekomen afspraak worden de totale kosten in rekening gebracht.