Vrouw, 35 jaar, werkzaam in de zorg: spanningen, vastgelopen op het werk

Ik ben met haptotherapie begonnen in een drukke en stressvolle tijd, waarbij ik vastliep in mijn werk. Tijdens de behandelingen kwam ik er achter dat ik veel gevoelens had uitgeschakeld. Hier was ik echt verbaasd over; ik was hier namelijk niet bewust van. In de afspraken die volgden kon ik in samenwerking met Jesper mijn gevoel weer toelaten. Ik kreeg na elke afspraak wel iets mee om over na te denken of toe te passen. Dit heeft mij geholpen om de problemen die ik ondervond beter onder woorden te kunnen brengen. En dat het ook in overeenstemming is met wat ik voel. Hierdoor heb ik de problemen die ik op mijn werk ben tegengekomen, beter kunnen uitdrukken en uitspreken.
Het belangrijkste voor mij is dat ik weer contact met mijzelf kan krijgen. Het is een verademing om nu meer met mezelf bezig te zijn, na alle stress en verantwoordelijkheidsgevoelens die ik in de afgelopen periode heb gehad.
Ik kijk terug op een mooie ontdekkingstocht. Ik heb handvatten gekregen om meer te voelen. De haptotherapie heeft me op weg geholpen om van werkplek te kunnen veranderen, waardoor ik echt voor mijzelf en mijn eigen gezondheid heb kunnen kiezen. Op dit moment ben ik weer aan het werk, vol met zelfvertrouwen en in contact met mijn eigen gevoelens. Ook voel ik mij weer sterk, zoals ik dit vroeger ook kende van mijzelf. Als werknemer ben ik weer positief gedreven en rustig.